За Tax Monkey

Екипът ни стартира Tax Monkey през 2021 г., защото искахме да развием нещо лично наше от нулата. Избрахме данъците, тъй като, колкото и странно и изкуствено да звучи, те всъщност са една вълнуваща област от правото по свой собствен начин.

Плащането на данъци е едно от основните задължения, които всеки от нас има като гражданин и част от едно общество. Те са това, което даваме на обществото срещу правото да се възползваме от неговите достижения. Правото, както повечето творения на човека, не е съвършено и това в много голяма степен важи за правилата, които регулират плащането на данъци. Несъвършенствата на закона и неговото приложение се балансират от нещо, което сме свикнали да наричаме справедливост. Тя е основен принцип и движеща сила в нашия живот, затова и преследването й е крайългълният камък на Tax Monkey.

Никола Пенчев

Екип

Екипът на Tax Monkey е все още малък, но намираме това по-скоро за предимство. Всеки от нас в професионален план практикува по един или друг начин като юрист от години. За времето на практиката си сме придобили достатъчно опит и самочувствие, за да можем самостоятелно да работим в областта на данъчното право.

Никола Пенчев

Никола Пенчев

Освен с данъци, Никола работи с интелектуална собственост и по въпроси, свързани с приложението на правото в интернет.

Работи с английски език и силата му са правните проучвания и консултации за клиенти на Tax Monkey.

Веселка Великова

Веселка Великова има интереси в областта на административното право и процес, както и в сферата на корпоративното данъчно облагане.

В Tax Monkey помага като автор и пише статии в блога ни.

Кариера в Tax Monkey

Ако желаете да се присъедините към нашия екип, можете да ни пишете винаги на info@taxmonkey.bg или направо да използвате формата на тази страница.

На тази страница ще опитаме да публикува информация за това от какви хора се нуждаем. Дори и в момента да не търсим специално някого, нека това не Ви спира да се свържете с нас.