Данъчни консултации за физически и юридически лица

Екипът на Tax Monkey може да Ви съдейства с данъчни консултации по всякакви въпроси. Ние специализираме изцяло в областта на данъчното право и можем да предложим съвет по проблеми с изчисляване, планиране, оптимизиране, деклариране и внасяне на всякакви данъци от местни и чуждестранни лица.

Цената се заплаща се след предоставена консултация.

Срокът за предоставяне на консултация – до 3 работни дни.

Как да заявите данъчна консултация:

  1. Попълвате формата за контакт на Tax Monkey;
  2. Екипът ни ще прегледа информацията и документите и ще се свърже с Вас при нужда от уточнение;
  3. Вие ще изберете дали да получите консултацията в писмен вид или в рамките на устна консултация в Zoom;
  4. За да се подготвим за консултацията, ни е необходим поне един работен ден;
  5. Цената се плаща след консултацията.

Колкото по-подробна информация предоставите във формата, толкова по-лесно ще бъде за нас да се ориентираме в казуса. Примерни документи, които можете да качите са счетоводни документи – фактури, протоколи, товарителници и други.

Имате въпроси във връзка с услугата?

На линия сме да съдействаме на info@taxmonkey.bg или +359 887 345 666.

По какви въпроси можете да поискате консултация?

Екипт ни може да предложи специализиран съвет по всякакви въпроси, свързани с данъчното право в България. Ето и някои конкретни проблеми, за които можете да ни потърсите.

Защо да ползвате консултация от Tax Monkey?

  • Ние следим най-актуалната информация във връзка с данъчното законодателство, включително практиката на НАП и съда на ЕС.

  • Предлагаме пълна прозрачност на цената. Тя ще бъде определена още при първоначалния преглед на казуса Ви и няма да се промени до края на услугата.

  • Работим бързо, професионално и при спазване на пълна конфиденциалност по казусите на нашите клиенти

  • Ние сме малка компания и всички наши клиенти ни помагат да се развиваме. Това, че ни гласувате доверие, значи много за нас.

Често задавани въпроси във връзка предоставяните от Tax Monkey данъчни консултации

Екипът на Tax Monkey Предоставя данъчни консултации в писмен вид или в рамките на лични срещи. Винаги съветваме нашите клиенти да изберат получаването на писмено становище по своите въпроси. То позволява изчерпателност и подреденост на отговора и може да бъде преглеждано и споделяно неограничен брой пъти.

Опазването на търговската тайна на клиентите ни е изключително важно за нас. Знам обаче, че това са само думи. Затова винаги предлагаме подпсиването на споразумение за конфиденциалност от наша страна.

Ако имате нужда от спешно съдействие, ние ще уважим това с телефонна консултация. Възможно е при такава ситуация все пак да имаме нужда от време, за да се подготвим, но екипът ни има готовност да реагира приоритетно на подобни заявки.